Bij FMS Zorgpartners gaan wij voor een duurzame match. En wat is dat nou eigenlijk? Wij geloven dat wanneer een ZZP’er goed in zijn/haar (werk)vel zit dit direct merkbaar is in de kwaliteit die de zorgvrager ontvangt. Er is minder ziekteverzuim en voldoende ruimte voor een zzp’er om te professionaliseren en te groeien.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons enorm hoog in het vaandel. Dit waarborgen wij enerzijds door een nauwkeurige check op documenten te doen bij inschrijving van een zzp’er maar daarnaast ook regelmatig de geldigheid van deze documenten te toetsen. Geen (geldige) documenten? Geen bemiddeling! Op deze manier ben jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar bezig.
Wij zijn daarnaast op de hoogte van de wet- en regelgeving binnen de zorg en zullen deze op tijd met de zzp’ers delen. Zo blijf je altijd op de hoogte van belangrijke veranderingen.

Ook spreken wij tijdens onze inschrijfprocedure altijd persoonlijk met jou. In dit gesprek wordt er nader kennis gemaakt en de werkwijze van FMS Zorgpartners besproken evenals de missie en visie. Wij vinden een wederzijdse match enorm belangrijk. Welke energie straalt iemand uit? En niet geheel onbelangrijk: past onze werkwijze bij jou als zzp’er?

Het voordeel van deze persoonlijke gesprekken is, dat wij bij een opdrachtaanvraag direct bepaalde zzp’ers op ons netvlies krijgen. Dit omdat we zorgvuldig in gesprek gaan over jouw wensen, voorkeuren en mogelijkheden. Hierbij is echt ons uitgangspunt: een tevreden zzp’er zal (langdurig) kwalitatief betere zorg leveren. Zo goed als we jou leren kennen, zo goed kennen we onze opdrachtgevers en maken we vanuit dit vertrekpunt altijd de beste match!

Wij werken samen met zzp’ers vanaf deskundigheidsniveau 2 tot en met (verpleegkundige) niveau 5.
FMS Zorgpartners is actief binnen de VVT in verschillende regio’s door heel Nederland. 

Naast het bemiddelen naar een leuke opdracht vinden wij het ook erg belangrijk dat jij je kunt richten op het belangrijkste werk. Wij ondersteunen daarom in een stukje administratie. Dit doen we door het beschikbaar stellen van onze online omgeving waarin jij als zzp’er makkelijk jouw overeenkomsten kunt tekenen, uren kunt registratie en kunt factureren. Onze applicatie is gebruiksvriendelijk en zonder extra kosten te gebruiken.

In 8 stappen naar de best passende opdracht voor jou:

  1. 1. Aanmelding via website, telefoon of per mail
  2. 2. CV Check
  3. 3. Uitnodiging persoonlijk kennismakingsgesprek + uitleg webapplicatie
  4. 4. Documenten check
  5. 5. Aanbod zorgopdrachten
  6. 6. Afstemming met opdrachtgever
  7. 7. Tekenen overeenkomst
  8. 8. Aan de slag!