Frauke

frauke@fmszorgpartners.nl

25 jaar geleden ben ik als verpleegkundige gestart in het ziekenhuis. Daar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, maar uiteindelijk beland op afdeling longziekten, waar ik me gespecialiseerd heb tot longverpleegkundige. De opleiding management Zorg en Welzijn heb ik afgerond aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waardoor ik binnen het ziekenhuis op zowel verpleegafdeling als OK managementfuncties heb gehad.
Ook ben ik als indicatiesteller voor de WMO werkzaam geweest.
Mijn interesse in, en de kennis van zorg is dus heel breed.

Sinds 12 jaar ben ik werkzaam in de zorgbemiddeling. Eerst in vast dienstverband en nu als zzp’er. Om de binding met mijn mooie vak te houden ben ik nog als BIG geregistreerd verpleegkundige aan het werk.

Samen met mijn collega’s bij FMS Zorgpartners hoop ik je van dienst te mogen zijn, en kijk ik uit naar een goede samenwerking met opdrachtgevers en zzp’ers.

Mail Frauke

Margot

margot@fmszorgpartners.nl

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de zorg, zowel uitvoerend als managementfuncties en ben inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de Zorgbemiddeling. Hier heb ik ervaring opgedaan als recruiter en accountmanager. Met regelmaat ben ik, op zzp-basis, nog steeds te vinden op de werkvloer in de ouderenzorg, gewoon omdat ik het een prachtig vak vind en betrokken wil blijven bij wat er op de werkvloer speelt!

Ik ben erg gedreven om kwaliteit van zorg te waarborgen en wil graag de touch & feel met de werkvloer blijven behouden.

Mail Margot

Stephanie

stephanie@fmszorgpartners.nl

Ervaren als zorgverlener, zzp’er in de zorg én zorgbemiddelaar. Met een groot hart voor goede en kwalitatieve zorg, streef ik ernaar om de juiste match te maken tussen zorgverlener en zorgaanbieder. Op deze manier ervaart de client de best mogelijke zorg, de ZZP’er plezier in zijn of haar werk en de zorgaanbieder de zorgverlening en inzet zoals deze bedoeld is. En dat is mijns inziens de verbindende kracht van FMS Zorgpartners.

Daarnaast houd ik mij graag bezig met marketing en social media en vind ik het belangrijk dat een bedrijf mee blijft groeien in de digitale wereld.

Mail Stephanie