Frauke

frauke@fmszorgpartners.nl

25 jaar geleden ben ik als verpleegkundige gestart in het ziekenhuis. Daar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, maar uiteindelijk beland op afdeling longziekten, waar ik me gespecialiseerd heb tot longverpleegkundige. De opleiding management Zorg en Welzijn heb ik afgerond aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waardoor ik binnen het ziekenhuis op zowel verpleegafdeling als OK managementfuncties heb gehad.
Ook ben ik als indicatiesteller voor de WMO werkzaam geweest.
Mijn interesse in, en de kennis van zorg is dus heel breed.

Sinds 12 jaar ben ik werkzaam in de zorgbemiddeling. Eerst in vast dienstverband en nu als zzp’er. Om de binding met mijn mooie vak te houden ben ik nog als BIG geregistreerd verpleegkundige aan het werk.

Samen met mijn collega’s bij FMS Zorgpartners hoop ik je van dienst te mogen zijn, en kijk ik uit naar een goede samenwerking met opdrachtgevers en zzp’ers.

Mail Frauke

Margot

margot@fmszorgpartners.nl

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de zorg, zowel uitvoerend als managementfuncties en ben inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de Zorgbemiddeling. Hier heb ik ervaring opgedaan als recruiter en accountmanager. Met regelmaat ben ik, op zzp-basis, nog steeds te vinden op de werkvloer in de ouderenzorg, gewoon omdat ik het een prachtig vak vind en betrokken wil blijven bij wat er op de werkvloer speelt!

Ik ben erg gedreven om kwaliteit van zorg te waarborgen en wil graag de touch & feel met de werkvloer blijven behouden.

Mail Margot
Kim

Kim

kim@fmszorgpartners.nl

Hoi allemaal! Mijn naam is Kim, ik ben 29 jaar (bijna 30, auw) en ik woon samen met mijn partner, twee poezen en onze pup in Eindhoven. Ik ben inmiddels al zes jaar gediplomeerd verpleegkundige, maar ik ben al sinds mijn zestiende via stages en vakantiewerk actief in de zorgsector. Hier heb ik ervaring opgedaan in psychiatrie, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg. Uiteindelijk heeft de ouderenzorg mijn hart gestolen.

In de ouderenzorg werkte ik samen met Frauke. Na vele gezellige gesprekken, motiverende woorden en een flinke dosis goede moed besloot ik te gaan zzp’en. Hierdoor kreeg ik niet alleen meer ruimte voor mezelf, maar ook voor mijn cliënten. Dat maakte mijn werk veel leuker! FMS Zorgpartners voelde als een warm bad. De begeleiding, tijd en geduld van beide dames hebben mij gevormd tot wie ik nu als beginnend zzp’er ben. Al bleken we ook zakelijk een goede klik te hebben.

Sinds kort ondersteun ik Frauke en Margot bij FMS Zorgpartners bij administratieve werkzaamheden. Een job met veel variatie, waarbij ik in verbinding blijf met zzp’ers. Waar kan ik jou bij helpen? Ik kom graag met je in contact!

Mail Kim