Team

Wij zijn Frauke en Margot en samen vormen wij FMS Zorgpartners. Alle twee ervaren ZZP’ers in de zorg.
Met onze achtergrond en jarenlange ervaring in de zorg en de bemiddelingswereld zetten wij ons in voor een duurzame match tussen ZZP’er en opdrachtgever.

Kernwaarden

  • betrokken
  • transparant
  • ondernemend
  • deskundig
Neem contact op

Missie

Wij helpen jou als zzp’er in de zorg bij het vinden van leuke zorgopdrachten. En dat doen wij vanuit ons hart. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om te werken vanuit jouw eigen visie op zorg. Zelf hebben wij jarenlange ervaring als zzp’er in de zorg maar ook als zorgbemiddelaar. Ons doel is om jou te helpen en te ondersteunen zodat jij meer kunt doen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen: fijne zorg leveren!

Voor ons is het een must dat een zzp’er zich op zijn/haar plek voelt binnen een opdracht. Tijdens de inschrijving gaan we dan ook extra diep in op jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast is een goede klik tussen jou en FMS Zorgpartners ook niet geheel onbelangrijk!

Open en transparante communicatie is voor ons een belangrijke waarde! We zijn telefonisch altijd goed te bereiken en zetten ons graag in voor zzp’er en opdrachtgever.