FMS Zorgpartners zet zich graag in om problemen rondom bezetting op de werkvloer op te lossen. Door ons netwerk aan zzp’ers zijn wij in staat om hierin te ondersteunen. Wij denken graag mee in oplossingen! 

Ons bureau is gevestigd in Boxtel (NB) en actief in verschillende regio’s in heel Nederland. De zorgverleners in ons bestand variëren vanaf deskundigheidsniveau 2 tot en met (verpleegkundige) niveau 5. Denk hierbij ook aan zzp’ers met het kwalificatieniveau MMZ/SPW/SPH. Wij hebben elke zzp’er die bij ons ingeschreven staat persoonlijk ontmoet. Ook hebben wij een strenge check op documenten uitgevoerd alvorens er een overeenkomst tussen zzp’er en u als opdrachtgever tot stand komt. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van een zzp’er die wij aan u voorstellen.

Wij faciliteren het facturatieproces voor de zzp’er. Dit houdt in dat de zzp’er met behulp van onze back-site gemakkelijk zijn/haar uren kan registreren en kan factureren. De factuur wordt uiteraard verstuurd vanuit de zzp’er en heeft altijd een wettelijke betaaltermijn van 30 dagen. 

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend meer te vertellen over onze werkwijze en dienstverlening 

Neem contact op