FMS Zorgpartners is voor VariantZorg een betrouwbare leverancier. Frauke, Margot en Stephanie zijn ontzettend gedreven dames die met zorg kandidaten selecteren.
Door de ervaring in het werkveld zelf weten zij de juiste kandidaat aan ons te binden. De communicatie lijnen zijn kort en erg prettig.

Marieke / relatiemanager VariantZorg

Met dit ondernemende, enthousiaste 3-tal werken voelt goed, ze zijn leuk op elkaar ingespeeld en goed bereikbaar. Wat voor mij fijn voelt is dat een goede kwaliteit van zorg voor hen één van de belangrijkste uitgangspunten is. Ik werk graag met ze, ze geven je de prikkel om jezelf te blijven ontwikkelen. Als zelfstandige is dat iets wat je altijd in de gaten moet houden. Een bureau waar mensen werken die weten wat ZORG is, met al hun ervaringen op de werkvloer. En ze willen dit voor jou ook goed organiseren en faciliteren voor een redelijk bemiddelingstarief. Die ontzorging vind ik dan weer prettig.

Esther / zzp’er verpleegkundige

FMS Zorgpartners is gedreven en vooruitstrevend, met extra aandacht voor de persoon achter de ondernemer, een warm bad voor (startende) ZZP’ers, waarin ik mijzelf direct op mijn gemak voelde. Het fijne aan de bemiddelingsdiensten van FMS is de interesse in jou als persoon, en persoonlijk: de grote steun die ik heb mogen ervaren – zeker tijdens mijn eerste periode als zelfstandig ondernemer in de zorg. FMS is goed te bereiken door middel van e-mail/telefoon, mocht er niet geantwoord worden door FMS, bellen ze je zo snel mogelijk terug (diezelfde dag nog). 
De urenregistratie en facturatie verloopt soepel en is overzichtelijk.
Al met al ben ik erg tevreden over de samenwerking met FMS Zorgpartners.

Kim (Corpus Care Kim) / zzp’er verpleegkundige