Zorg voor leren: “Met FMS Zorgpartners vergroten we het werkgeluk van zzp’ers”

De juiste zorgverlener op de juiste plek. Daar streven we bij FMS Zorgpartners dagelijks naar. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat zorgverleners goede scholing volgen. Hiervoor werken we al jaren samen met Zorg voor leren. Mede-eigenaresse Nadine de Mooij – van Tiel vertelt je in dit artikel over onze samenwerking: “Samen kijken we naar wat nodig is voor zzp’ers in de zorg.”

Scholing en op maat gemaakt digitaal leerplatform

Zorg voor leren is opgericht door verpleegkundigen Paulien Schulten, Nadine de Mooij – Van Tiel en Carolien Thörig – Van Dijk. Vanuit hun passie voor zorg bieden ze landelijk scholingen aan voor zorgverleners van diverse niveaus. Nadine: “Met name zzp’ers en medewerkers van zorginstellingen kloppen bij ons aan voor scholing of een op maat gemaakt digitaal leerplatform.” Om de hoge kwaliteit in de zorg te waarborgen, moeten zorgverleners hun kennis op peil houden of zelfs uitbreiden. Scholing vinden we bij FMS Zorgpartners een essentieel onderdeel voor een goede match tussen een zzp’er en opdrachtgever. Dat riep bij de start van ons bedrijf de vraag op: zouden we niet met Zorg voor leren kunnen samenwerken?

Hoge kwaliteit in de zorg

Margot en Frauke van FMS Zorgpartners hadden vroeger in de zorg al eens samengewerkt met de eigenaressen van Zorg voor leren. “We waren enthousiast toen ze belden”, vertelt Nadine. “We hebben altijd fijn met Margot en Frauke samengewerkt. Ze zijn heel vriendelijk en toegankelijk en dat zien we terug bij de werkwijze van FMS Zorgpartners. Ze staan voor hoge kwaliteit in de zorg en voldoende capaciteit op de juiste plek. Deze missie delen we bij Zorg voor leren. Het is mooi om te zien dat FMS Zorgpartners zzp’ers persoonlijke aandacht biedt om deze missie te realiseren. Als wij vanuit scholingen hieraan bij kunnen dragen, doen we dat graag!” Hoewel de focus eerst lag op scholing, kwamen we er snel achter dat we elkaar ook op andere vlakken – en daarmee zzp’ers – konden helpen.

Fijne sparringpartner

Bij FMS Zorgpartners spreken we veel zzp’ers die vaak diverse achtergronden hebben in de zorg. Hoewel we bekend zijn met veel verschillende opleidingen, kan het voorkomen dat we er een niet kennen. Om de juiste zorgverlener op de juiste plek te krijgen, sparren we met Zorg voor leren over dergelijke diploma’s. Nadine: “Op verschillende vlakken denken we mee. Denk bijvoorbeeld ook aan zorgverleners die al lange tijd niet actief zijn geweest in de zorg en nu terug willen keren. Welke scholingen zijn daarvoor nodig? Hierover denken we graag mee, zodat we onze gedeelde missie over hoge kwaliteit in de zorg kunnen waarborgen.”

Exclusieve korting op scholing

Inmiddels werken we al jaren samen met Zorg voor leren. “Wij zien veel zorgverleners en zzp’ers”, vertelt Nadine. “Hoewel wij een onafhankelijk scholingsbureau zijn, raden we FMS Zorgpartners altijd aan wanneer we vernemen dat een zorgverlener op zoek is naar nieuw werk. Bij FMS Zorgpartners voelen zzp’ers zich geen nummer, het contact is heel persoonlijk. Dat vinden we belangrijk. Wanneer wij mogelijkheden zien om FMS Zorgpartners te helpen, staan we voor ze klaar.” Bij FMS Zorgpartners ondersteunen we Zorg voor leren ook graag. Daarom sturen we onze zzp’ers ieder kwartaal een flyer met exclusieve korting voor scholingen bij Zorg voor leren. Nadine kijkt positief naar wat onze samenwerking in de toekomst zal opleveren. “Gezien de expertise en toegankelijke benadering van FMS Zorgpartners geloof ik zeker dat ze op den duur in alle hoeken en gaten van Nederland zouden kunnen opereren. Het zou mooi zijn als wij vanuit Zorg voor leren bij kunnen blijven dragen aan deze groei en daarmee het werkgeluk van zzp’ers en hun opdrachtgevers.” Wil je meer weten over onze samenwerking met Zorg voor leren? Neem gerust contact met ons op!

Geef een reactie